Lampor i mängd

Dags för att förnya hemmet med några nya lampor och vad det är roligt att söka efter den perfekta lampan. Jag är ute efter en taklampa till köket och vardagsrummet samt en lampa till fönstret i sovrummet. Låt oss titta på hur lamporna ser ut...

Lampan jag har tänkt mig i köket är takskärmen Venice i vitt från By Rydéns. Jag tycker om lampans enkla utseende och den passar till olika stilar.

Källa: By Rydéns


Takplafonden Titino från By Rydéns skulle passa perfekt i vardagsrummet. Lampor med kristaller har alltid varit en favorit och denna lampa känns både modern och "jag".

Källa: By Rydéns


En bordslampa som jag egentligen inte behöver i vardagsrummet är Bourgie lampa i kristall från Royal Design, men ack vad vacker den är!

Källa: Royal Design


Den lampa som skulle passa perfekt i mitt sovrumsfönster är Take lampa i kristall från Royal Design. Se vad söt den är! Och den skulle vara så fin tillsammans med mina skira gardiner.

Källa: Royal Design


Vad trevligt att ha dessa tre (eventuellt fyra) lampor på min inköpslista.

Kommentarer

Anonym sa…
Lampan från Rydens som du vill ha i vardagsrummet har vi i butik för under 1000-lappen!!! Värt att titta förbi webb butiken vi har på tradera kanske? ; )
Butiken heter KMCM Design
Caroline sa…
Tack för tipset! Jag ska kolla upp er på Tradera.

Populära inlägg i den här bloggen

Ros i snö

Julbord i Byske

Lucia