A dirty little lobster...

Enligt Aftonbladet har Robert Pattinson slutat att tvätta håret. Uppror! Men varför?

Jo, det är för att i dagens samhälle verkar det vara hysteriskt viktigt att vara ren. Jämför med historien och inse att det kanske är vi moderna människor som är för rena. Vad sägs om vi skulle göra en revolution och enbart tillåta bad vid midsommar och vid jul? Skulle det inte passa, så säg? Det är garanterat mer miljömedvetet än att duscha minst en gång per dag bara för att man tror att man är smutsig, fast man i själva verket inte är det. Det bara känns så.

Rent teoretiskt ökar hårets naturliga fettproduktion om man tvättar håret för regelbundet, och det kan innebära att man hamnar i en ond cirkel. Du måste helt enkelt tvätta håret ofta, kanske t.o.m. dagligen för att få den glans som ett nytvättat hår ger. Ju längre du väntar med att tvätta håret, desto mer sällan behöver du tvätta håret. Ditt hår är glansigt fler dagar och du spar in pengar på schampo. Bra, va?

Låt Robert tvätta sitt hår när han vill, även om många säkert tycker det är rent utav äckligt. Men hey, det är inte vi som måste snosa i hans hår - det är andra som får göra det. Jag lovar att han har nytvättat hår under sina filminspelningar så de kvinnliga fägringarna som får nöjet att vara nära i hans närhet inte blir "äcklade" av hans flottiga hår.

Robert ser ändå dashing ut i sitt otroligt vackra hår - smutsigt som rent!

PS. Jag är inte aaalls partisk. ;) DS.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ros i snö

Julbord i Byske

Lucia