Hipp hipp hurra!

I hade fyllt år och hon bjöd så snällt på middag. We likey!


Jag och H hade varit på stan och inhandlat en turkos JellyBean-skål som skulle matcha I:s och P:s nyrenoverade hall och vardagsrum.

I bjöd på trerättersmiddag och det gjorde allas våra magar glada.

Förrätt
Sparris med parmaskinka


Varmrätt
Marinerad fläskfilé, klyftpotatis, rödlökschutney och grönsaker


Efterrätt
Hjortronparfait och maräng


Maten var underbart god! Sparris fungerar i alla lägen som förrätt. Rödlökschutney är en gudagåva! Den människa som kom på receptet till rödlökschutney borde få ett Nobelpris i matlagning. Och efterrätten... Hjortron är magiskt gott och i parfait passade det otroligt bra. Mums filibabba!

Vilket trevligt kalas! Trevligt sällskap och god mat, ja, det ger ett mycket högt betyg enligt mitt tycke.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ros i snö

Julbord i Byske

Lucia