Happy Birthday!


Vilken trevlig födelsedagshelg jag har haft! Två dagar av kalas, ja, inte klagar jag.


På lördagen hälsade mina släktingar på och jag bjöd på tacos. Det var väldigt gott, men det är dock svårt att misslyckas med tacos. Kvällen avrundades med tårta och fika. Mums!


Söndagen var min riktiga födelsedag och den började på allra bästa sätt - med födelsedagspresenter i sängen! Ja, jag är barnslig, men hur kul är det inte att få öppna paket i sängen?

Mina presenter? Ja, det blev en hel del presenter från mamma, släkten och vännerna. Jag känner mig så glad och tacksam att jag har fått otroligt fina saker. Tack så mycket!


Jag fick även en randig tröja och en stickad tröja från Lindex, ansiktskräm, pengar till en Cambridge Satchel-väska, stektermometer, parfymen Wild Rose och Bed Head-hårspray från Tigi.

Två presenter som jag fick råkade vara precis samma, nämligen den snygga svarta lampan från Elkedjan. Pengarna som jag fick tillbaka när jag lämnade tillbaka en av lamporna använde jag till att köpa en berlock från Thomas Sabo. Jag hade nämligen fått ett Thomas Sabo-armband och då passade det perfekt att köpa den otroligt söta jordgubbsberlocken för pengarna.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ros i snö

Julbord i Byske

Lucia