Goa Gran

En vanlig sysselsättning under sommaren är en cykeltur runt Öjebyn. Det är otroligt vackert eftersom det känns som om man är på landet.

Denna dag blev det en cykeltur runt Öjebyn och i vanlig ordning blev det först lunch på Goa Gran. Dagens lunch var sallad, sill, ägg och entrecôte med skivad ugnsstekt potatis. Köttet var underbart mört! Vilken smaskig fredagslunch. Det var även efterrätt, men den fick vara för vi tänkte äta en våffla lite senare på vår cykeltur.


Efter lunchen blev det en promenad på Granparken. Det kändes behövligt efter den väl tilltagna lunchen. Låt oss titta på lite bilder...


Ja, som bilderna visar finns det mycket smått och gott på Granparken. Den söta svarta ponnyn var mycket söt och kelsjuk. Om jag inte hade varit allergisk och vuxen hade jag gärna velat ta mig en ridtur. Kaninerna å andra sidan var inte lika glada när de fick besök. De var snarare rädda för besök. Den fina vita Alice i Underlandet-kaninen fastnade dock på några bilder.

Efter Granparken cyklade vi vidare på vår tur. Vi cyklade förbi mitt lilla favorittillhåll under sommaren för att doppa fötterna i vattnet. Det var otroligt fint vid vattnet.

Innan hemfärden blev det en våffla vid Kyrkstadsmuseet. Våffla och kaffe eller saft för 20 kronor?! Vilket kanonpris! Våfflorna är dessutom helt outstanding! De har öppet onsdag-fredag hela sommaren. Det lär bli fler besök på detta fina sommarfik.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Ros i snö

Julbord i Byske

Lucia